mr. Jos (J.A.M.) Janssen


Jos is na een rechtenstudie in Nijmegen en een postdoctorale studie aan de Westfälische Wilhelms-Universität in Münster (Nordrhein-Westfalen)in 1993 begonnen als advocaat in Groningen. In 1997 heeft hij in Stuttgart de Eignungsprüfung als Rechtsanwalt in Duitsland afgelegd. Sindsdien is Jos naast zijn werk als Nederlands advocaat tevens als Rechtsanwalt toegelaten bij het Landgericht Hamburg. In Hamburg is hij sinds 2016 partner en mede-naamgever van het Hamburgse kantoor Stoffregen & Janssen Rechtsanwälte und Advocaat.

In de dagelijkse praktijk staat Jos voornamelijk Nederlandse en Duitse ondernemingen bij op het gebied van het Duitse en Nederlandse contractenrecht en het (internationale) handels- en ondernemingsrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het Nederlandse en Duitse arbeidsrecht. Jos is tevens als legal-expert verbonden aan De Haan Advocaten & Notarissen te Groningen.

In zijn vrije tijd houdt Jos zich o.a. bezig met het samen met een Duitse navigator voorbereiden en rijden van woestijnrally's in Noord-Afrika.

E-mail: jos.janssen@surquin-verheyden.nl
Telefoon mobiel:  0031 (0)6 21822788